Selg boligen selv - uten megler

Å selge bolig er ofte en lang og ganske kostbar prosess. Derfor er det flere som har fått opp øynene for å selge bolig selv uten megler. Finn ut hvordan dette fungerer i praksis hos oss!

Så enkelt er boligsalg med Stord Apartments

Stord Apartments har lagt opp til en smidig og brukervennlig prosess når det kommer til kjøp og salg av bolig privat. Du kan enkelt fylle ut kontaktskjemaet med informasjon om boligen din, og basert på dette tar vi kontakt for en nærmere vurdering av objektet. Dersom det er aktuelt, vil vi komme med et kjøpstilbud!

Vi håndterer hele salgsprosessen internt, noe som betyr at du som selger sparer dyre meglerkostnader og utgifter knyttet til styling, visninger o.l. Stord Apartments har lang erfaring innen eiendom, og med oss sikrer du en trygg og effektiv handel, som også selvfølgelig er helt uforpliktende! 

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg for et uforpliktende tilbud

Personlig informasjon

Informasjon om boligen

Vi takker for din henvendelse og ser frem til å komme tilbake til deg snarlig!
Noe gikk galt, prøv igjen eller ta kontakt med oss

Vurderer du å leie ut?

Vi leier gjerne leiligheten din, for så å leie den ut videre. Spar deg selv for visningsrunder og vurdering av kandidater - dette kan vi ta oss av! Les mer om hvordan vi gjør utleieprosessen enkel for deg. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål!