Om oss

Hvem er Stord Apartments, og hva driver vi med? Som utleiefirma gjør vi det enkelt for deg å finne den boligen du trenger raskt. Bli bedre kjent med oss og hva vi kan tilby deg som skal bo midlertidig på Stord!

Enkel utleie for bedrifter på farten

Stord Apartments ble etablert i 2021, og har på kort tid vokst til å bli en ledende leverandør av skreddersydde overnattingsløsninger på Stord. Med over 20 års erfaring innen eiendom, startet det hele med en visjon om å tilby komfortable og praktiske boliger til både korte og langsiktige opphold. 

Vi ønsker å gjøre det lokale markedet på Stord enkelt og tilgjengelig for alle bedrifter på reisefot. Som utleiefirma tilbyr vi mer enn bare utleie; Kvalitet, pålitelighet og god kundeservice er våre sentrale verdier som vi lever opp til. Hos oss vil du føle deg ivaretatt som kunde, der vi alltid streber etter å overgå kundenes forventninger ved å tilby fullt møblerte leiligheter med høy standard. 

Finn leilighet

Hvorfor velge Stord Apartments?

Tilgjengelig støtte 24 timer i døgnet

Utforsk et bredt utvalg av fullt møberte leiligheter

Tydelige og konkurransedyktige priser uten skjulte avgifter

Med god kjennskap til det lokale markedet, sikrer vi at du får de beste leiealternativene

Vi bistår deg gjennom hele prosessen - også etter at du har flyttet inn

Velg mellom kortsiktige eller langsiktige leieforhold - alt ettersom hva som passer dine behov

Kontakt oss

Fastboende på Stord: Skal du leie ut eller selge boligen din?

Vi er stadig på utkikk etter muligheter innen eiendom, enten det er å leie eller kjøpe bolig. Dersom du vurderer å leie ut din bolig, eller å selge leiligheten din, er vi interessert i å høre fra deg!

Ofte stilte spørsmål.