Leie leilighet hos oss

Ønsker du å leie en leilighet i Stord? Å leie leilighet gjennom Stord Apartments er en enkel, smidig og effektiv prosess. Vårt team står klare for å hjelpe deg gjennom hele leieprosessen - slik at du kan ta det med ro og vite at dine ansatte bor godt mens de er i Stord!

Start leieprosessen nå!

Vi gjør det enkelt og bekymringsfritt
for deg å leie leilighet

Praktiske tjenester som regelmessig rengjøring, concierge og døgnåpen kundeservice er tilgjengelig mens du leier en leilighet hos oss.

Våre leiligheter holder høy standard, er fullt møblerte og tilbyr selvbetjent innsjekking - for et effektivt og behagelig leieforhold.

Automatiserte prosesser og veiledning sørger for at du får løpende oppdateringer under hele leieprosessen

Utforsk våre leiligheter

Slik fungerer vår leieprosess

Lei leilighet her

1. Fyll ut dine behov og preferanser

Fyll ut vårt brukervennlige skjema, for å beskrive ditt behov og preferanser for leilighet. Etter du har sendt inn skjemaet så starter leieprosessen hos oss.

2. Vent på kontakt fra vårt team

Etter vi har mottatt skjemaet ditt, vil en av våre ansatte raskt ta kontakt med deg for å diskutere neste steg og sikre en smidig prosess.

3. Motta skreddersydd tilbud

Basert på dine preferanser vil vi presentere deg med et nøye utvalg av leiligheter som best samsvarer med dine behov og kriterier.

4. Smidig kontraktsprosess

Funnet din ideelle leilighet i Stord? Perfekt! Videre tar vi oss av kontraktsdetaljene, og sørger for en effektiv, sømløs og trygg avtaleprosess.

5. Siste sjekk: Din leilighet venter

Før innflyttingsdatoen vil vi sikre at alt er på plass, og at leiligheten din er klar for innflytting. Vårt team vil selvfølgelig også være tilgjengelig for å håndtere eventuelle siste bekymringer eller forespørsler!

6. Støtte gjennom hele leieperioden

Vi er her for å støtte deg gjennom hele leieperioden. Enten du har spørsmål, trenger assistanse eller ønsker å utforske tilleggstjenester, så står vi klare for å gjøre din opplevelse med Stord Apartments eksepsjonell!

Trenger du hjelp med leieprosessen?

Ta kontakt!

Ofte stillte spørsmål.